ЗА НАС

Здравей и добре дошла в твоя Girly Heaven,

С нашата отдаденост към този онлайн магазин искаме да ти помогнем да разкриеш своята женственост – както във визията си, така и в дома си. Да откриеш онези малки неща, които ще направят живота ти още по-цветен, забавен и приятен. Ние сме като теб, искаме да виждаме красота навсякъде около себе си. И вярваме, че всеки от нас сам създава своя красив свят.

Поддържаме Top Trends с любов и огромно удоволствие, защото вярваме, че за да бъде една жена щастлива, тя трябва да следва мечтите си.

Вярваме в TopTrends и знаем, че продуктите, които ще откриеш тук, ще донасят нова доза стил и удоволствие в ежедневието ти, защото ние самите ги използваме всеки ден. Подбираме само тренди, стилни продукти, които тестваме, за да се убедим, че ще ти осигурят качеството, което заслужаваш.

Често се допитваме до общността от стилните момичета, която Top Trends си създаде, за да осигурим нови търсени продукти с бърза доставка до дома им.

Ако откриеш и поръчаш мечтания аксесоар от TopTrends ще получиш стилен и качествен продукт, винаги с опция преглед и тест при доставка, както и лесно и бързо връщане на парите при проблем с продукта. Погрижили сме се доставката да е до 48 часа в цяла България.

Пожелаваме ти да избереш и да се насладиш на продуктите, които ще откриеш тук!

Приятно пазаруване,

Екипът на TopTrends.bg

clip_image001.png PastedGraphic-1.png

Вносител: Таланте Трейд ООД

Как да се свържете с нас:

[email protected]