ЗА НАС

Здравей и Добре дошла в твоя Girly Heaven,

Аз съм Полина Билоконна, блогър, майка, жена с афинитет към красивото. Съвкупността от  всички тези неща ме накара да създам това малко онлайн пространство, в което да споделя този афинитет с теб. С него искам да ти помогна да разкриеш своята женственост – както във визията си, така и в дома си. Да откриеш онези малки неща, които ще направят живота ти още по-цветен, забавен и приятен. Аз съм като теб, искам да виждам красота навсякъде около себе си. И вярвам, че всеки от нас сам създава своя красив свят. 

Създадох и поддържам Top Trends с любов и огромно удоволствие, защото вярвам, че за да бъде една жена щастлива, тя трябва да следва мечтите си. Именно когато реших да последвам моите, да бъда майка и да имам собствен бизнес, се родиха моите две деца: синът ми Максим и TopTrends. 

Вярвам в  TopTrends и знам, че продуктите, които ще откриеш тук, ще донасят нова доза стил и удоволствие в ежедневието ти, защото аз самата ги използвам всеки ден. Подбирам само тренди, стилни продукти, които тествам сама, за  да се убедя, че ще ти осигурят качеството, което заслужаваш.

Често се допитвам до общността от стилните момичета, която Top Trends си създаде, за да осигуря нови търсени продукти с бърза доставка до дома им.

Ако откриеш и поръчаш мечтания аксесоар от TopTrends ще получиш стилен и качествен продукт, винаги с опция преглед и тест при доставка, както и лесно и бързо връщане на парите при проблем с продукта. Погрижих се доставката да е до 48 часа в цяла България.

Пожелавам ти да избереш и да се насладиш на продуктите, които ще откриеш тук!

Приятно пазаруване,

Полина

clip_image001.png PastedGraphic-1.png

email: polina@toptrends.bg

Вносител: Таланте Трейд ООД

Как да се свържете с мен и екипа още:

office@toptrends.bg

+359896857880