Плащане и доставка

Плащане 

В TopTrends искаме да осигурим максимално удобство на своите клиенти. Ето защо, пазарувайки в нашия сайт, имаш няколко опции за плащане на избраните от теб продукти: 

Плати с карта 

Плащането с карта (скоро, в процес сме) ще минава през системата на Борика и ще ти позволява бързо и лесно, само с няколко клика, да платиш своята поръчка. Плащанията ти са защитени от системата на Борика. Ще можеш да платиш с всяка дебитна и кредитна карта. 

Наложен платеж

Можеш да платиш поръчката си на куриер при доставка. 

Доставка 

Всички поръчки, направени до 15:00 ч. в работен ден, се обработват и изпращат на същия ден.

Поръчки направени след 15:00 ч. в работни, празнични или почивни дни, се обработват в първия работен ден.

TopTrends извършва доставки с куриерски фирми Speedy и Econt. При поръчка, можеш да се възползваш от два начина на доставка: 

Доставка до адрес: 

За поръчки над 59 лв. доставката е безплатна. За поръчки под 59 лв. таксата за доставка зависи от избрания от теб куриер. Таксата се начислява веднага при избор и можеш веднага да видиш сумата, която дължиш за доставка. 

Доставка до офис на куриер: 

За поръчки над 59лв. доставката до офис на куриер е безплатна. При поръчки под 59лв, таксата за доставка се начислява в зависимост от избрания куриер и метода на плащане. Таксата се начислява автоматично и можеш веднага да видиш сумата, която дължиш за доставка. 

Приятно пазаруване,

Екипът на TopTrends

Сравнение на продукти