За нас

Здравей и Добре дошла в твоя Girly Heaven,

Ние сме като теб, искаме да виждаме красота навсякъде около себе си и вярваме, че всеки от нас сам създава своя красив свят. 

Създадохме и поддържаме TopTrends с огромно удоволствие и знаем, че продуктите, които ще откриеш тук, ще донасят нова доза стил и удоволствие в ежедневието ти, защото самите ние ги ползваме всеки ден. Подбираме само тренди, стилни продукти, които тестваме лично, за  да се убедим, че ще ти осигурят качеството, което заслужаваш.

Често се допитваме до общността от стилните момичета, която TopTrends си създаде, за да осигурим нови търсени продукти с бърза доставка до дома им.

Ако откриеш и поръчаш аксесоар от TopTrends, ще получиш стилен продукт, винаги с опция преглед при доставка, както и лесно връщане на парите при проблем с продукта в разумен срок. Погрижихме се доставката да е до 48 часа в цяла България.

В TopTrends, в този изключително женски e-shop, мисията ни е една: усмивката на лицето на всяка една наша клиентка. Понякога, обаче, без наше знание, нещо се обърква в производствения процес на някой наш доставчик и резултатът е дефект в продукта. В тези единични случаи молим ВИНАГИ да се обръщаш към нас. За да поддържаме своето приятелство те молим, ако забележиш проблем от каквото и да е естество – сподели ни го.

Селекцията ни е от различни доставчици от целия свят, основно от Азия: Китай, Корея и други държави. Подобни на вид аксесоари се намират на най-различни цени и най-различно качество. Ние не правим компромис с качеството, както и изпращаме с опция "Преглед" преди покупката, за да си сигурна, че ще получиш точно това, което искаш. 

Пожелаваме ти да избереш и да се насладиш на продуктите, които ще откриеш тук!

Приятно пазаруване!

Екипът на TopTrends.bg

clip_image001.png PastedGraphic-1.png

Вносител: Таланте Трейд ООД

Как да се свържете с нас:

office@toptrends.bg

+359896857880

Сравнение на продукти